Google

Nalezené tyto informace v mé aplikaci Google doc nejsou jisté, jak se tam dostaly

Nalezené tyto informace v mé aplikaci Google doc nejsou jisté, jak se tam dostaly
  • 3723
  • Jack Franklin
  1. Jak zjistím, kdo přistoupil k mému dokumentu Google?
  2. Jak zajistím uložení dokumentu Google?
  3. Lze vysledovat Dokumenty Google?
  4. Jak se stanete anonymní na Disku Google?
  5. Mohu vidět, kdo si prohlížel mou učebnu Google?
  6. Mohou diváci Dokumentů Google zobrazit historii?
  7. Dozví se majitel, když vytvořím kopii Tabulek Google?
  8. Ukládejte Dokumenty Google automaticky?
  9. Proč se mé komentáře neukládají do Dokumentů Google?
  10. Dokáže Dokumenty Google zjistit, zda kopírujete a vkládáte?
  11. Jsou Dokumenty Google soukromé?
  12. Proč se Dokumenty Google zobrazují anonymně?

Jak zjistím, kdo přistoupil k mému dokumentu Google?

Přístup k hlavnímu panelu aktivit

  1. Otevřete dokument, list nebo snímek Google, u kterého chcete zobrazit aktivitu.
  2. Vyberte nabídku Nástroje > Panel aktivity.
  3. Historie zobrazení každé osoby, se kterou je soubor sdílen, se zobrazí na kartě Prohlížeče.

Jak zajistím uložení dokumentu Google?

Můžete buď kliknout na Soubor na panelu nástrojů Dokumenty Google a zvolit Uložit a zavřít (tím se zavře tabulka a vrátíte se na hlavní obrazovku Dokumentů Google), nebo kliknout na tlačítko Uložit v pravém horním rohu.

Lze vysledovat Dokumenty Google?

Pokud omylem otevřete dokument Google, vlastník nebude moci shromažďovat informace o vašem účtu. Nezískáte ani přístup k informacím o vašem zařízení, IP adrese nebo zeměpisném umístění.

Jak se stanete anonymní na Disku Google?

Jak anonymně zobrazit dokumenty Google

  1. Otevřete anonymní okno.
  2. Anonymní okno můžete otevřít také stisknutím klávesových zkratek Ctrl + Shift + N nebo Ctrl + Shift + P.
  3. Otevřete dokument ve stejném anonymním okně a měli byste se nyní vidět jako Anonymous.

Mohu vidět, kdo si prohlížel mou učebnu Google?

Zobrazit aktivní uživatele Učebny

Přihlaste se do administrátorské konzole Google. Přihlaste se pomocí účtu správce (nekončí na @gmail.com). Na domovské stránce administrátorské konzole přejděte na Přehledy. Na stránce Highlights přejděte na Co je aktivita uživatelů v různých aplikacích? a klikněte na Učebnu.

Mohou diváci Dokumentů Google zobrazit historii?

Když pracujete v editorech Google (Dokumenty, Tabulky, Prezentace, Kresby), automaticky a neustále ukládají všechny změny během práce. Uživatelé s přístupem k úpravám souboru mohou zobrazit jeho úplnou historii včetně změn provedených kolegy pomocí funkce historie revizí.

Dozví se majitel, když vytvořím kopii Tabulek Google?

Ne, vlastník nedostává oznámení. Při vytváření kopie se vás však dokument Google zeptá, zda chcete sdílet s původními lidmi (kteří je upozorní, včetně vlastníka), a ponechat si komentáře (což jim může být oznámeno později, když budou komentáře zodpovězeny nebo vyřešeny).

Ukládejte Dokumenty Google automaticky?

Uložte soubor

Když jste online, Google automaticky ukládá vaše změny během psaní. Nepotřebujete tlačítko pro uložení. Pokud nejste připojeni k internetu, můžete nastavit změny offline a uložit změny.

Proč se moje komentáře neukládají do Dokumentů Google?

Existuje několik možných důvodů, které způsobují problém s ukládáním dokumentů Google: Nesprávné nebo nestabilní připojení k síti ničí funkci automatického ukládání.

Dokáže Dokumenty Google zjistit, zda kopírujete a vkládáte?

Ano, vaši učitelé budou vědět, jestli zkopírujete n paste. Provedou úkol prostřednictvím systému, který detekuje plagiátorství, a budete za to ding.

Jsou Dokumenty Google soukromé?

Dokumenty Google jsou ve výchozím nastavení nastaveny na Soukromé. Toto nastavení omezuje přístup pouze na lidi, kterým udělujete svolení. Pokud pracujete v doméně Google Apps, jejíž dokumenty nejsou ve výchozím nastavení soukromé, nebo pokud chcete nastavit dokument jako soukromý, postupujte takto: Klikněte na modré tlačítko Sdílet v pravém horním rohu dokumentu.

Proč se Dokumenty Google zobrazují anonymně?

Je to pravděpodobně proto, že jste do souboru nebyli jednotlivě pozváni: Pokud sdílíte soubor s odkazem, nemusí se vám zobrazit jména lidí, kteří si jej prohlížejí. Lidé, které jste nepozvali jednotlivě, se v souboru zobrazí jako anonymní. Lidé, které pozvete jednotlivě, se zobrazí podle jména, když jsou v souboru.

Účty Google nelze synchronizovat ani odebrat
Pokud má váš telefon problémy se synchronizací s účtem Google, může se zobrazit zpráva „Synchronizace má v současné době problémy....Ručně synchronizu...
Jak získám Google Play zpět do svého telefonu?
Pokud jste původně nainstalovali Obchod Google Play ze souboru APK, můžete jej použít k opětovné instalaci. Chcete-li stáhnout Obchod Google Play, vyh...
Na stránce nastavení detekce „Ok Google“ nemůžete najít další možnosti
Jak vypnu OK detekce Google?Jak mohu použít OK detekci Google?Můžete změnit OK Google na něco jiného?Musím pokaždé říct OK Google?Sleduje vás Google A...

Zatím žádné komentáře