Google

Použil jsem Google Takeout, jak mohu odstranit tato data?

Použil jsem Google Takeout, jak mohu odstranit tato data?
  • 1318
  • Silas Shepherd

Dříve to bylo extrémně komplikované, ale po velkém tlaku Google nyní proces zjednodušil.

  1. Moje aktivita Google.
  2. Domovská stránka Moje aktivita Google.
  3. Google Takeout.
  4. Výběr dat Google Takeout.
  5. Smazat aktivitu podle.
  6. Vyberte možnost Vždy.
  7. Klikněte na Odstranit.
  8. Před odstraněním.

  1. Mohu požádat Google o smazání mých údajů?
  2. Co mám dělat se soubory Google Takeout?
  3. Jak trvale smažu historii prohlížení?
  4. Udržuje Google smazanou historii?
  5. Jak daleko zpět jde Google Takeout?
  6. Jak mohu použít převod Google Takeout?
  7. Jak importujete data z odběru?
  8. Mohou rodiče zobrazit vaši historii, pokud ji smažete?
  9. Proč nemohu smazat svou historii vyhledávání na Googlu?
  10. Jak dlouho Google uchovává vaši historii?
  11. Může můj zaměstnavatel vidět moji historii vyhledávání Google?
  12. Může někdo zobrazit mou historii vyhledávání Google?

Mohu požádat Google o smazání mých údajů?

Google vám umožňuje mazat historii a pozastavit sběr dat ve vašem vlastním účtu. Na stránce vašeho účetnictví jsou sekce pro věci, které hledáte, místa, která jste navštívili, vyhledávání na YouTube a věci, které jste sledovali na YouTube.

Co mám dělat se soubory Google Takeout?

S Google Takeout můžete:

  1. Exportujte obrovskou sbírku obrázků do stolního počítače / notebooku pro úpravy.
  2. Uvolněte místo na Disku Google archivací starých dokumentů na fyzické pevné disky.
  3. Vytvářejte nadbytečné archivy důležitých souborů a ukládejte je do jiných cloudových služeb.

Jak trvale smažu historii prohlížení?

Vymažte svou historii

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na Více. Dějiny. ...
  3. Klepněte na Vymazat údaje o prohlížení.
  4. Vedle položky Časové období vyberte, kolik historie chcete smazat. Chcete-li vše vymazat, klepněte na Vždy.
  5. Zaškrtněte možnost „Historie procházení“. ...
  6. Klepněte na Vymazat data.

Udržuje Google smazanou historii?

Když vymažete historii prohlížeče, smažete pouze historii, která je místně uložena ve vašem počítači. Vymazáním historie prohlížeče neděláte nic s daty uloženými na serverech Google.

Jak daleko zpět jde Google Takeout?

Máte sedm dní na stažení archivu, než jej Google smaže. Chcete-li zobrazit seznam archivů vytvořených Takeout za posledních 30 dní, vyberte Zobrazit historii. Byla tato stránka užitečná?

Jak mohu použít převod Google Takeout?

Přihlaste se ke svému účtu Gmail Lafayette a přejděte k odběru.Google.com / převod. Zadejte e-mailovou adresu cílového účtu Google. Vyberte možnost Odeslat kód. Zkontrolujte e-mail s potvrzením ve svém osobním účtu Gmail a v e-mailu vyberte Získat potvrzovací kód.

Jak importujete data z odběru?

Jak importovat Google Takeout do nového účtu ?

  1. Spusťte převaděč Google Takeout (archiv).
  2. Importujte data Takeout Google pomocí duálních možností.
  3. Povolte nahrávání e-mailových složek do nového účtu Google.
  4. Vyberte možnost Google Mail a vyplňte pověření účtu.
  5. Zahajte proces importu Google Takeout do nového účtu.

Mohou rodiče zobrazit vaši historii, pokud ji smažete?

Ne, pokud jste smazali historii vyhledávání a webových stránek, kromě Googlu nemůže nikdo vědět, jaké webové stránky jste navštívili. Vaši rodiče však uvidí, že jste ve svém počítači získali přístup k historii, a nakonec přijdou na to, co jste dělali.

Proč nemohu smazat svou historii vyhledávání na Googlu?

Nedávné verze prohlížeče Google Chrome obsahují chybu, která některým uživatelům brání ve smazání historie procházení prohlížeče. ... Uživatelé prohlížeče Chrome mohou načíst chrome: // settings / clearBrowserData, použít klávesovou zkratku Ctrl-Shift-Del nebo vybrat nabídku > Více nástrojů > Do nabídky vstoupíte vymazáním údajů o prohlížení.

Jak dlouho Google uchovává vaši historii?

Historicky si Google tyto informace ponechal na dobu neurčitou, ale v roce 2019 společnost zavedla způsob, jak automaticky mazat datové body po třech měsících nebo 18 měsících, v závislosti na zvoleném nastavení. Od dnešního dne budou tato nastavení pro nové uživatele ve výchozím nastavení zapnutá.

Může můj zaměstnavatel vidět moji historii vyhledávání Google?

Krátká odpověď: ne, váš administrátor Google Apps NEMŮŽE zobrazit vaše vyhledávání na webu ani historii YouTube. ... A konečně, i když váš vyhledávací / webovou historii mohl přečíst váš zaměstnavatel, z morálního hlediska jste neudělali nic špatného.

Může někdo zobrazit mou historii vyhledávání Google?

Jak vidíte, je určitě možné, aby někdo měl přístup k vaší historii vyhledávání a prohlížení a prohlížel si ji. Nemusíte jim to však nutně usnadňovat. Mohou vám pomoci kroky, jako je použití sítě VPN, úprava nastavení ochrany osobních údajů Google a časté mazání souborů cookie.

Gmail pro Android - oznámení pro více uživatelů, kteří používají stejný účet?
Poznámka: Pokud v aplikaci Gmail používáte více účtů, musíte toto nastavení pro každý účet změnit.Otevřete aplikaci Gmail.Nahoře klepněte na nabídku N...
Oznámení push určité datum
Jak nastavím upozornění pro Android na konkrétní datum v budoucnosti?Jak mohu přimět svůj Android k odeslání oznámení v určitou dobu?Když je aplikace ...
Odeslat e-mail / oznámení zařízení A při příjmu hovoru na zařízení B
Jak mohu odeslat oznámení push zařízení?Jak mohu poslat oznámení FCM na všechna zařízení?Jak mohu poslat oznámení?Jak mohu posílat oznámení z jednoho ...

Zatím žádné komentáře